Home

Volledig Aanpasbaar

Alle laptops zijn volledig aanpasbaar, dus wanneer je liever zelf componenten installeert is dit geen probleem en zal de garantie niet verlopen. NovaCustom levert laptops en computers standaard met 2 jaar garantie*. Daarnaast is altijd 1 maand dode-pixel garantie inbegrepen.
* Zie Garantievoorwaarden.

Begin met zelf samenstellen

Begin met een keuze te maken uit onze barebone laptops. Kies een computer die bij je past een configureer deze naar persoonlijke wens. Maak een keuze uit; SSD, HDD, Werkgeheugen, Processor, Videokaart, WiFi module, OS en veel meer. Hulp nodig?

Begin met laptop samenstellen

Persoonlijke Service

Bij NovaCustom zorgen we ervoor dat we leveren wat je verwacht, en meer. Dat betekent niet alleen een goed product voor nu en in de toekomst, ook wordt vóór de levering van je laptop, hardware, software, updates en de door jouw gekozen instellingen geïnstalleerd. Installeer je liever alles zelf, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Lees meer over ons.

Kies Linux of Windows besturingssysteem

Zoek laptop op gebruik

Extreme CAD en gaming laptops samenstellen

EXTREME

Laptops voor extreme gaming en zwaar grafische 3D toepassingen als CAD/CAM.

high-end game laptops bouwen

HIGH-END

Laptops voor gaming, foto- en videobewerking en voor grafische software als CAD.

Medium gaming en school laptops zelf samenstellen

MEDIUM

Laptops voor medium gaming, fotobewerking, zakelijke toepassingen en studie of opleiding.

Normale studie barebone laptops kopen

NORMAL

Laptops voor thuisgebruik, internetten, onderweg, business en studie.

Wat klanten van ons vinden

Jietse

Op 24-08-2018

” Snelle levering (iets meer dan een week, inclusief het samenstellen van de laptop). De laptop zelf draait zeer goed. De vooraf opgegeven programma’s en linux/windows dualboot zijn keurig geïnstalleerd. Er zijn geen extra programma’s (bloatware) die je niet nodig hebt. Maar het voornaamste pluspunt is het persoonlijk contact. Je mag steeds een antwoord verwachten van deze zaak. Ook na de levering hielp Wessel me nog bij het anders dan gewoonlijk configureren van de processor bijvoorbeeld. Kortom, een webwinkel met een persoonlijke, uitstekende service (en zeer competitieve prijzen!)

5 sterren Trustpilot

Michiel

Op 28-12-2017

” Alles op maat en in overleg. Kleinschalig in opzet levert juist daarom grootse klantvriendelijkheid met prima communicatiemogelijkheden om zaken over en weer één-op-één af te stemmen in plaats van via-via-via zoals bij grote ondernemingen. Ondanks Kerstdagen tussentijds acceptabel vlotte levering. Het is niet ultrasnel maar wat wil je als je een specifiek naar jouw wensen samengestelde laptop besteld, dan is kant en klaar in huis binnen 2 weken inclusief feestdagen een heel keurige termijn en het wachten waard. Blijft belachelijk hoe weinig merken en ondernemingen hardware aanbieden zonder standaard al voor-geïnstalleerd (of verwijderd) Microsoft besturingssysteem. Dat die enorme “Windows-installed” dominantie geaccepteerd blijft worden door EU of ACM blijf ik bizar vinden. Gelukkig zijn er mensen als Wessel die dit gat in de markt nog enigszins vullen. Ik heb een prima laptop met mijn eigen voorkeur linux distributie (niet onder de voorgestelde smaken op de website te vinden) er (binnen 15 a 20 minuten van kaal opgeleverde hardware naar feilloos werkend systeem) op soepel draaiend. Dik tevreden.

4 sterren Trustpilot

Gerard

Op 04-07-2018

” Mijn doel was een computer waarop ik zelf Linux zou kunnen installeren. Na het lezen van ervaring van anderen die ergens een Windowslaptop kochten, en hun ellende om bijvoorbeeld Nvidia en de mousepad aan de gang te krijgen, besloot ik toch maar een voorgeïnstalleerde laptop te kiezen. En Snaaksystems biedt dat met een ruime keuze voor een redelijke prijs. Geleverd binnen een week binnen en werkt prima. Support nog niet nodig gehad, maar dat is zo te lezen van anderen ook wel OK.

5 sterren Trustpilot

Meer reviews van onze klanten lezen?

Schrijf zelf een review en help ons!

Beste Linux laptops van 2019

Out-of-the-Box compatible en preinstalled linux laptops