Servicecentrum

3 jaar garantie*
Binnen 5 werkdagen
Gratis verzending en retour

Het verlenen van een goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom ronden we garantie- en servicezaken altijd binnen 5 werkdagen af (verzendtijd niet meegerekend). Of je nu een aanvraag wilt doen die wel of niet binnen de garantie valt – we helpen je graag verder. Hiervoor hebben we een aantal gegevens van je nodig. We sturen je dan instructies met vervolgstappen om jouw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Als we de eventuele kosten vooraf al weten, laten we je die uiteraard ook weten.

Na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je binnen één à twee werkdagen een e-mail met instructies voor het terugsturen van de laptop en een retourlabel*. Verder ontvang je notificaties per e-mail zodra we jouw pakket hebben ontvangen, zodra de eventuele kosten zijn vastgesteld en zodra de serviceaanvraag is afgerond. Daarna ontvang je van UPS een e-mail met trackinginformatie om je pakket op de terugweg te kunnen volgen.

* De garantie op de accu is beperkt tot één jaar. Garantievoorwaarden zijn van toepassing. Deze kan je vinden op deze pagina.
** Retourlabels worden alleen verstrekt aan klanten binnen de EU.