Laten we beginnen met de voordelen

Op maat gemaakt, kant-en-klaar

Naar uw wensen, niets minder, gebruiksklaar geleverd.

Windows, Linux of beide

Echte keuzevrijheid in software. Van Windows tot Linux, of zelfs beide.

Meeste opties

Kies zelf de processor, grafische kaart, geheugen en opslagruimte.

Snelle levering naar EU-landen

Levering uit eigen voorraad, verzending binnen enkele werkdagen.

De beste garantieservice

3 jaar garantie, reparatie binnen 5 werkdagen. Service die u kunt verwachten.

Waarom NovaCustom?

Als geen ander weten wij hoe belangrijk persoonlijk contact is bij de aanschaf van een nieuwe laptop. Wij weten wat u wilt, maar misschien nog wel belangrijker: Wij weten wat u niet wilt. Wij kunnen voor u bepalen wat de beste configuratie is voor uw nieuwe systeem.

Elke laptop wordt persoonlijk gemaakt, door ons. Wij zijn degenen die uw laptop installeren en wij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het product. Het is niet voor niets dat zoveel mensen een review over ons op Kiyoh hebben achtergelaten.

Wessel Klein Snakenborg

Wessel drinkt het liefst zwarte koffie zonder poespas. Hij doet zijn uiterste best om het klantcontact zo persoonlijk mogelijk te maken, wat geen overbodige luxe is vanwege de verkoop op afstand. Verder regelt Wessel de inkopen, alle randzaken en optimaliseert hij de technische details van de laptops.

Configureer zelf

Je maakt je eigen keuzes in je leven. Waarom niet met uw nieuwe laptop? Laat u de configuratie van uw laptop bepalen door leveranciers? Op deze website kunt u zelf bepalen welke onderdelen u in uw laptop wilt hebben. Dit wordt een laptop op maat genoemd. Er zijn talloze mogelijkheden op bijna alle gebieden: van besturingssysteem tot geheugen.

Persoonlijk advies

Wij willen u echt helpen, op de manier die u wilt. Wij begrijpen dat u hulp nodig kunt hebben bij het configureren van uw nieuwe laptop. Want u koopt niet elke dag een nieuwe laptop.

Chat met ons, bel ons, stuur ons een e-mail of stuur een WhatsApp-bericht. We reageren meestal onmiddellijk via chat en telefoon, maximaal 24 uur via de andere contactmethoden. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, wij antwoorden bijna altijd direct. En zo niet, dan bellen we u later terug.

Geen Windows? Geen probleem.

Heeft u liever geen Windows, of wilt u uw besturingssysteem zelf installeren? Betaal niet voor iets dat u niet gebruikt en configureer een laptop zonder Windows. Liever Linux? Wij leveren ook Linux laptops met verschillende distro’s. Kies bijvoorbeeld voor; Ubuntu, Kubuntu, Debian, Linux Mint, Elementary OS of ZorinOS.

Windows en Linux? Dual boot kan ook gemakkelijk worden geconfigureerd. Wij zullen het overeenkomstig instellen.

Geen ongewenste software of bloatware

Het lelijkste aan laptops van gangbare merken is de zogenaamde ‘bloatware’. Wie zit er te wachten op tientallen ongewenste applicaties? Zelfs wij niet. Daarom beloven wij nooit software te installeren zonder uw toestemming. Heeft u toch een specifiek programma dat u op de laptop geïnstalleerd wilt hebben, geen probleem. Meld het gewoon tijdens het afrekenen.

Uitbreidbaar

Soms willen klanten hun laptop na een paar jaar upgraden met bijvoorbeeld meer geheugen of een andere opslagschijf. Wij maken hier geen punt van. Uw garantie op andere onderdelen vervalt niet als u iets vervangt. Mits u het goed vervangt en daarbij niet zelf de schade veroorzaakt, natuurlijk.

SchermgrootteBehuizingmateriaalProcessor


Grafische chip

Thunderbolt


Optical Disc Drive