Over Ons

Onze voordelen

 

Op maat, kant en klaar afgeleverd  

Laptop samenstellen icon

Windows, Linux of beide  

Linux, Windows en Dual Boot notebooks

Allergrootste keuzelijst  

Meeste opties laptop samenstellen

Allersnelste levertijd  

Snelle levering custom notebook

Allersnelste garantie-service  

Snelle garantieservice laptop

Waarom NovaCustom?

Ik weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is bij de aanschaf van je nieuwe laptop. Ik weet, wat jij als klant wilt. En vooral wat je niet wilt. Als je wilt kan ik dat voor je bepalen aan de hand van je wensen. Ik installeer zelf je laptop en doe een kwaliteitscontrole. Mocht je ondanks dat toch niet tevreden zijn, stuur je de laptop gewoon binnen 14 dagen terug en krijg je je geld terug.

laptopzelfsamenstellen.nl/ op trustpilot

Reviews van NovaCustom

Wessel Klein Snakenborg

Zelf Samenstellen

Je maakt je eigen keuzes in je hele leven. Waarom dan niet bij je nieuwe laptop of computer? Laat je die bepalen door leveranciers? Bij ons kan je helemaal zelf bepalen welke componenten je in je laptop wilt. Zelf samenstellen noemen wij dat. Er zijn talloze opties in bijna elk opzicht: van besturingssysteem tot werkgeheugen. We installeren jouw droomlaptop en leveren hem gebruiksklaar af.

Zelf laptop samenstellen

Upgradeable

Soms willen klanten hun laptop upgraden na enkele jaren met bijvoorbeeld meer werkgeheugen of een andere opslagschijf. Wij doen daar niet moeilijk over. Je garantie op andere componenten zal niet vervallen op het moment dat jij iets vervangt. Mits je het vervangt op een geoorloofde manier, natuurlijk.

Laptops Upgradable
Persoonlijk Advies

Persoonlijk advies

We staan je graag te woord. Dit kan het snelste door het formulier in te vullen op de contactpagina. Of stuur een WhatsApp-bericht. Meestal krijg je dan binnen twee uur bericht, met een maximum van 24 uur. Ook in het weekend worden je berichten gewoon beantwoord. Je kan natuurlijk ook bellen, ik neem bijna altijd direct op.

Contact met NovaCustom

Ook zonder Windows

Heb je liever geen Windows, of wil jij je besturingssysteem zelf installeren? Betaal er dan ook niet voor en configureer een laptop zonder Windows. Liever Linux? Bij NovaCustom heb je bij al onze laptop een keuzemogelijkheid om te kiezen voor verschillende Linux distributies. Kies bijvoorbeeld; Ubuntu, Kubuntu, Debian, Linux Mint, Elementary OS en RemixOS.

Windows en Linux? Ook dual boot is zonder probleem eenvoudig en gratis te configureren. Wij stellen het voor je in.

Petitie verbod verkoop pregeinstalleerde besturingssystemen
Bloadware Ongewenste Software

Geen Bloatware of ongewenste software

Het allerlelijkste van laptops bij gebruikelijke merken is de zogenaamde ‘bloatware’. Wie zit er nu te wachten op tientallen ongewenste programma’s? Zelfs wij niet. Daarom beloven we nooit zomaar software te installeren zonder dat jij daar om vraagt. Heb je toch nog een specifiek programma wat je op de laptop geïnstalleerd wenst te hebben, dan is dat geen probleem. Meldt het eenvoudig tijdens het afrekenen.

Vele klanten gingen je voor

Waarom nog langer wachten?