Laten we beginnen met de voordelen

Repareerbaar, dus duurzaam

Het recht om zelf te kunnen repareren is belangrijk. Wij leveren servicehandleidingen!

Windows, Linux of beide

Echte keuzevrijheid in software. Van Windows tot Linux, of zelfs beide.

Meeste opties

Kies zelf de processor, grafische kaart, geheugen en opslagruimte.

Snelle levering naar EU-landen

Levering uit eigen voorraad, verzending binnen enkele werkdagen.

De beste garantieservice

3 jaar garantie, reparatie binnen 5 werkdagen. Service die je mag verwachten.

Waarom NovaCustom?

Als geen ander weten wij hoe belangrijk persoonlijk contact is bij de aanschaf van een nieuwe laptop. Wij weten wat je wilt, maar misschien nog wel belangrijker: Wij weten wat je niet wilt. Wij kunnen samen met jou bepalen wat de beste configuratie is voor jouw nieuwe laptop.

Elke laptop wordt persoonlijk gemaakt, door ons. Wij zijn degenen die je laptop installeren en wij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het product. Het is niet voor niets dat zoveel mensen een review over ons op Kiyoh hebben achtergelaten.

Wessel Klein Snakenborg

Wessel doet zijn uiterste best om het klantcontact zo persoonlijk mogelijk te maken, wat geen overbodige luxe is vanwege de verkoop op afstand. Verder regelt Wessel de inkopen, alle randzaken en optimaliseert hij de technische details van de laptops.

Configureer zelf

Je maakt je eigen keuzes in je leven. Waarom niet bij je nieuwe laptop? Laat je de configuratie van je laptop bepalen door leveranciers? Op deze website kan je zelf bepalen welke onderdelen je in je nieuwe laptop wilt hebben. Een laptop op maat dus! Er zijn talloze mogelijkheden op bijna alle gebieden: van besturingssysteem tot geheugen.

Persoonlijk advies

Wij willen je echt helpen, op de manier die jij wilt. Wij begrijpen dat je hulp nodig kunt hebben bij het samenstellen van je nieuwe laptop. Want je koopt niet elke dag een nieuwe laptop.

Bel ons, stuur ons een e-mail of stuur een WhatsApp-bericht. We reageren meestal onmiddellijk via de telefoon, maximaal 24 uur via de andere contactmethoden. We hebben geen wachtrij aan de telefoon en antwoorden bijna altijd direct. En zo niet, dan bellen we je later terug.

Geen Windows? Geen probleem.

Heb je liever geen Windows, of wil je je besturingssysteem zelf installeren? Betaal niet voor iets dat je niet gebruikt en configureer een laptop zonder Windows. Liever Linux? Wij leveren ook Linux-laptops met verschillende distro’s. Kies bijvoorbeeld voor; Ubuntu, Kubuntu, Debian, Linux Mint of Fedora.

Windows en Linux? Wij zijn experts in het instellen van een Dual-Boot-configuratie. We stellen het precies in zoals jij het wilt hebben.

Geen ongewenste software of bloatware

Het allerlelijkste aan laptops van gangbare merken is de zogenoemde ‘bloatware’. Wie zit er te wachten op tientallen ongewenste applicaties? Zelfs wij niet. Daarom beloven wij nooit software te installeren zonder jouw toestemming. Heb je toch een specifiek programma dat je op de laptop geïnstalleerd wilt hebben, geen probleem. Meld het gewoon tijdens het afrekenen.

Uitbreidbaar en repareerbaar

Soms willen klanten hun laptop na een paar jaar upgraden met bijvoorbeeld meer geheugen of een andere opslagschijf. Wij maken hier geen punt van. De garantie op andere onderdelen vervalt

    niet
als je iets vervangt. Mits je het goed vervangt en daarbij niet zelf schade veroorzaakt, natuurlijk.

Om je daarbij te helpen leveren we niet alleen onderdelen voor onze laptops, maar ook servicehandleidingen die beschrijven hoe je je laptop kunt upgraden of repareren.