Over Ons - Wie is SnaakSystems

Ik ben Wessel Klein Snakenborg en oprichter van SnaakSystems. Samen met mijn collega Peter beheer ik laptopzelfsamenstellen.nl. Ik ben opgegroeid en woonachtig in Haaksbergen, hou van koffie (liefst zwart), muziek luisteren en m’n hond Tara. Vanaf al een jonge leeftijd heb ik passie voor computers en technologie. Deze gepassioneerdheid begon voor mij (misschien wel net als bij jou) bij het gamen en ben sinds dien nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet gaan volgen. Op dit moment zit ik nog op school en ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding. Na mijn opleiding ben ik van plan verder te studeren in de IT-richting.

Waar wij voor staan

Waarom SnaakSystems?

Ik weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is bij de aanschaf van je nieuwe laptop of computer. Ik weet, wat jij als klant wilt. En vooral wat je niet wilt. Als je wilt kan ik dat voor je bepalen aan de hand van je wensen. Ik installeer zelf je laptop en doe een kwaliteitscontrole. Mocht je ondanks dat toch niet tevreden zijn, stuur je de laptop gewoon binnen 14 dagen terug en krijg je je geld terug.

laptopzelfsamenstellen.nl op webwinkelkeur laptopzelfsamenstellen.nl op trustpilot

Reviews van SnaakSystems
Klant tevredenheid
Persoonlijk Advies

Persoonlijk advies

We staan je graag te woord. Dit kan het snelste door het formulier in te vullen op de contactpagina. Of stuur een WhatsApp-bericht. Meestal krijg je dan binnen twee uur bericht, met een maximum van 24 uur. Ook in het weekend worden je berichten gewoon beantwoord. Hoewel ik niet altijd direct opneem kan je ook bellen.

Contact met SnaakSystems

Ook zonder Windows

Heb je liever geen Windows, of wil jij je besturingssysteem zelf installeren? Betaal er dan ook niet voor en configureer een laptop zonder Windows. Liever Linux? Bij SnaakSystems heb je bij al onze laptop een keuzemogelijkheid om te kiezen voor verschillende Linux distributies. Kies bijvoorbeeld; Ubuntu, Kubuntu, Debian, Linux Mint, Elementary OS en RemixOS.

Windows en Linux? Ook dual boot is zonder probleem eenvoudig en gratis te configureren. Wij stellen het voor je in.

Petitie verbod verkoop pregeinstalleerde besturingssystemen
Bloadware Ongewenste Software

Geen Bloatware of ongewenste software

Het allerlelijkste van laptops bij gebruikelijke merken is de zogenaamde ‘bloatware’. Wie zit er nu te wachten op tientallen ongewenste programma’s? Zelfs wij niet. Daarom beloven we nooit zomaar software te installeren zonder dat jij daar om vraagt. Heb je toch nog een specifiek programma wat je op de laptop geïnstalleerd wenst te hebben, dan is dat geen probleem. Meldt het eenvoudig tijdens het afrekenen.

Zelf Samenstellen

Je maakt je eigen keuzes in je hele leven. Waarom dan niet bij je nieuwe laptop of computer? Laat je die bepalen door leveranciers? Bij ons kan je helemaal zelf bepalen welke componenten je in je laptop wilt. Zelf samenstellen noemen wij dat. Er zijn talloze opties in bijna elk opzicht: van besturingssysteem tot werkgeheugen.

Zelf laptop samenstellen
Laptops zelf samenstellen
Laptops Upgradable

Upgradeable

Soms willen klanten hun laptop upgraden na enkele jaren met bijvoorbeeld meer werkgeheugen of een andere opslagschijf. Wij doen daar niet moeilijk over. Je garantie op andere componenten zal niet vervallen op het moment dat jij iets vervangt. Mits je het vervangt op een geoorloofde manier, natuurlijk.