Over mij

Voordelen

Op maat, kant en klaar afgeleverd

Laptop samenstellen icon

Naar jouw wensen, niets minder, gebruiksklaar afgeleverd.

Windows, Linux of beide

Linux, Windows en Dual Boot notebooks

Volledige keuzevrijheid in software. Van Windows tot Linux of allebei.

Allergrootste keuzelijst

Meeste opties laptop samenstellen

Kies zelf de processor, videokaart, werkgeheugen en opslag.

Allersnelste levertijd

Snelle levering custom notebook

Levering uit directe voorraad binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

Allerbeste garantieservice

Snelle garantieservice laptop

3 jaar garantie, reparaties binnen 5 werkdagen. Service die je mag verwachten.

Waarom NovaCustom?

Ik weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is bij de aanschaf van je nieuwe laptop. Ik weet, wat jij als klant wilt. En vooral wat je niet wilt. Als je wilt kan ik dat voor je bepalen aan de hand van je wensen. Ik installeer zelf je laptop en doe een kwaliteitscontrole. Het is niet voor niets dat al zo veel klanten een positieve review achterlieten op Trustpilot.

laptopzelfsamenstellen.nl/ op trustpilot

Reviews van NovaCustom

Wessel Klein Snakenborg

Zelf Samenstellen

Je maakt je eigen keuzes in je hele leven. Waarom dan niet bij je nieuwe laptop? Laat je de componenten bepalen door leveranciers? Bij ons kan je helemaal zelf bepalen welke componenten je in je laptop wilt. Op die manier heb je een volledig gepersonaliseerde laptop. Er zijn talloze opties in bijna elk opzicht: van besturingssysteem tot werkgeheugen. Ik installeer jouw droomlaptop en lever hem gebruiksklaar af.

Zelf laptop samenstellen

Upgradeable

Soms willen klanten hun laptop upgraden na enkele jaren met bijvoorbeeld meer werkgeheugen of een andere opslagschijf. Ik doe daar niet moeilijk over. Je garantie op andere componenten zal niet vervallen op het moment dat jij iets vervangt. Mits je het vervangt op een geoorloofde manier, natuurlijk.

Laptops Upgradable
Persoonlijk Advies

Persoonlijk advies

Ik sta je graag te woord, op de manier die jij prettig vindt.

Chat met mij, bel me, stuur me een e-mail of stuur een WhatsApp-bericht. Per chat en telefoon reageer ik meestal direct, via de andere contactmethodes maximaal 24 uur. Ook in het weekend worden je berichten gewoon beantwoord. Je kan natuurlijk ook bellen, ik neem bijna altijd direct op. En zo niet, bel ik later terug.

Contact met NovaCustom

Ook zonder Windows

Heb je liever geen Windows, of wil jij je besturingssysteem zelf installeren? Betaal er dan ook niet voor en configureer een laptop zonder Windows. Liever Linux? Ik lever ook Linux-laptops met verschillende distro’s. Kies bijvoorbeeld; Ubuntu, Kubuntu, Debian, Linux Mint, Elementary OS of ZorinOS.

Windows en Linux? Ook dual boot is zonder probleem eenvoudig te configureren. Ik stel het voor je in.

Laptops met linux
Petitie verbod verkoop pregeinstalleerde besturingssystemen
Bloadware Ongewenste Software

Geen Bloatware of ongewenste software

Het allerlelijkste van laptops bij gebruikelijke merken is de zogenaamde ‘bloatware’. Wie zit er nu te wachten op tientallen ongewenste programma’s? Zelfs ik niet. Daarom beloof ik nooit zomaar software te installeren zonder dat jij daar om vraagt. Heb je toch nog een specifiek programma wat je op de laptop geïnstalleerd wenst te hebben, dan is dat geen probleem. Meld het eenvoudig tijdens het afrekenen.

Sinds 2015. Vele tevreden klanten gingen je voor.

Waarom nog langer wachten?