Garantievoorwaarden

Herroepingsrecht

Net een pc bij SnaakSystems besteld, maar toch niet tevreden? Dan kan je binnen 14 dagen via het RMA-formulier hieronder je gegevens invoeren voor verdere afhandeling. Na deze 14 dagen heb je nog 14 dagen de tijd om de pc daadwerkelijk op te sturen. Kijk voor meer informatie over het herroepingsrecht in de Algemene Voorwaarden.

Garantie

Daarnaast hanteren we een garantietermijn van 24 kalendermaanden. Voor het beeldscherm gelden mogelijk andere termijnen. Exacte termijnen zijn overeengekomen bij het bestelproces en staan tevens vermeld op de factuur.

Garantievoorwaarden van SnaakSystems

Je hebt recht op een goed product. Daarom krijg je garantie op dit product. De garantietermijn bedraagt 2 jaar na aankoopdatum. Dit kan langer zijn wanneer je gekozen hebt voor een langere garantietermijn. Deze termijn staat op de factuur. Is de pc binnen deze garantietermijn (gedeeltelijk) defect gegaan? Dan heb je recht op garantie! Deze garantie houdt in dat reparatiekosten van je product gedekt worden. De koper is er verantwoordelijk voor om er voor te zorgen dat het product bij SnaakSystems terecht komt, bijvoorbeeld door de pc op te sturen. Voor deze verzending stelt SnaakSystems geen enkele aansprakelijkheid. Als de pc eenmaal retour is bij SnaakSystems, houd er dan rekening mee dat het maximaal een kalendermaand duurt voordat je de computer weer gerepareerd terug krijgt. Gemiddeld duurt een reparatie bij garantie 7 dagen. Soms is het mogelijk dat je pc niet gerepareerd kan worden. Je kunt dan je volledige aankoopbedrag terug ontvangen, of we sturen je een alternatief met jouw toestemming. Bij het retour sturen van producten onder garantie gelden de volgende regels:

  1. De pc is niet blootgesteld aan temperaturen onder 0° Celcius en niet boven 50° Celcius.
  2. De pc heeft geen val- of waterschade gehad.
  3. Op de pc zijn geen andere objecten geplaatst.
  4. De pc is niet blootgesteld aan magnetische velden.
  5. Op de pc is geen overdadige kracht gezet.
  6. De pc is niet blootgesteld aan stof en vuil.
  7. De eventueel meegeleverde adapter is niet gebruikt voor andere pc’s, en je pc heeft geen gebruik gemaakt van adapters anders dan meegeleverd bij de laptop.