Garantievoorwaarden

Herroepingsrecht

Net een pc bij SnaakSystems besteld, maar toch niet tevreden? Dan kan je binnen 14 dagen via het RMA-formulier hieronder je gegevens invoeren voor verdere afhandeling. Na deze 14 dagen heb je nog 14 dagen de tijd om de pc daadwerkelijk op te sturen. Kijk voor meer informatie over het herroepingsrecht in de Algemene Voorwaarden.

Garantie

Daarnaast hanteren we een garantietermijn van 24 kalendermaanden. Een eventuele accu heeft echter een garantietermijn van 9 maand. We kunnen dit waarmaken omdat alle systemen met uiterst persoonlijke zorg zijn samengesteld, en het dus zelden voorkomt dat een klant terugkomt wegens een niet-werkend systeem. Mocht dit toch het geval zijn, ook dan kan het RMA-formulier ingevuld worden. Je wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen.

Garantievoorwaarden van SnaakSystems

U heeft recht op een goed product. Daarom krijgt u garantie op dit product. De garantietermijn bedraagt 2 jaar na aankoopdatum. Is de pc binnen deze garantietermijn (gedeeltelijk) defect gegaan? Dan heeft u recht op garantie! Deze garantie houdt in dat reparatiekosten van uw product gedekt worden. De koper is er verantwoordelijk voor om er voor te zorgen dat het product bij SnaakSystems terecht komt, bijvoorbeeld door de pc op te sturen. Voor deze verzending stelt SnaakSystems geen enkele aansprakelijkheid. Als de pc eenmaal retour is bij SnaakSystems, moet u er rekening mee houden dat het maximaal een kalendermaand duurt voordat u uw computer weer gerepareerd terug krijgt. Gemiddeld duurt een reparatie bij garantie 7 dagen. Soms is het mogelijk dat uw pc niet gerepareerd kan worden. U kunt dan uw aankoopbedrag terug ontvangen. Bij het retour sturen van producten onder garantie gelden de volgende regels:

  1. De pc is niet blootgesteld aan temperaturen onder 0° Celcius en niet boven 50° Celcius.
  2. De pc heeft geen val- of waterschade gehad.
  3. Op de pc zijn geen andere objecten geplaatst.
  4. De componenten zijn niet vervangen door derden.
  5. De pc is niet blootgesteld aan magnetische velden.
  6. Op de pc is geen overdadige kracht gezet.
  7. De pc is niet blootgesteld aan stof en vuil.
  8. De eventueel meegeleverde adapter is niet gebruikt voor andere pc’s, en uw pc heeft geen gebruik gemaakt van onofficiële adapters.