Garantievoorwaarden

Herroepingsrecht

Net een pc bij NovaCustom besteld, maar toch niet tevreden? Dan kan je binnen 14 dagen via het RMA-formulier hieronder je gegevens invoeren voor verdere afhandeling. Na deze 14 dagen heb je nog 14 dagen de tijd om de pc daadwerkelijk op te sturen. Kijk voor meer informatie over het herroepingsrecht in de Algemene Voorwaarden.

Garantie

Daarnaast hanteren we een garantietermijn van 24 kalendermaanden. Voor het beeldscherm gelden mogelijk andere termijnen. Exacte termijnen zijn overeengekomen bij het bestelproces en staan tevens vermeld op de factuur.

Garantievoorwaarden van NovaCustom

Je hebt recht op een goed product. Daarom krijg je garantie op dit product. De garantietermijn bedraagt 2 jaar na aankoopdatum. Dit kan langer zijn wanneer je gekozen hebt voor een langere garantietermijn. Deze termijn staat op de factuur. Is de pc binnen deze garantietermijn (gedeeltelijk) defect gegaan? Dan heb je recht op garantie! Deze garantie houdt in dat reparatiekosten van je product gedekt worden. De koper is er verantwoordelijk voor om er voor te zorgen dat het product bij NovaCustom terecht komt, bijvoorbeeld door de pc op te sturen. Voor deze verzending stelt NovaCustom geen enkele aansprakelijkheid. Als de pc eenmaal retour is bij NovaCustom, houd er dan rekening mee dat het maximaal een kalendermaand duurt voordat je de computer weer gerepareerd terug krijgt. Gemiddeld duurt een reparatie bij garantie 7 dagen. Soms is het mogelijk dat je pc niet gerepareerd kan worden. Je kunt dan je volledige aankoopbedrag terug ontvangen, of we sturen je een alternatief met jouw toestemming. Bij het retour sturen van producten onder garantie gelden de volgende regels:

  1. De computer is niet blootgesteld aan temperaturen onder 0° Celcius en niet boven 50° Celcius.
  2. Het defect betreft geen softwarematige fout.
  3. De computer heeft geen val- of waterschade gehad.
  4. Op de computer zijn geen andere objecten geplaatst.
  5. De computer is niet blootgesteld aan magnetische velden.
  6. Op de computer is geen overdadige kracht gezet.
  7. De computer is niet blootgesteld aan stof en vuil, wat er voor heeft gezorgd dat het apparaat niet fuctioneel meer is.
  8. De eventueel meegeleverde adapter is niet gebruikt voor andere pc’s, en je pc heeft geen gebruik gemaakt van adapters waarvan het typenummer afwijkt van het origineel geleverde exemplaar.