SnaakSystems wordt NovaCustom!

Uw eigen laptop op maat op Laptopzelfsamenstellen.nl
NovaCustom logo

Wegens onze drang naar internationalisering en onze gedachteverandering van wat een convenabele naam is, veranderen wij onze merknaam. Vanaf oktober 2018 zullen de werkzaamheden van SnaakSystems worden overgedragen aan de naam NovaCustom. Ons bedrijf blijft staan waar we voor staan, onze service blijft van dezelfde klasse.

Europa

Niet alleen in Nederland en Vlaanderen heeft men de behoefte om zelf een laptop samen te stellen. Wij willen ons product ook presenteren aan andere Europese landen. Daarom gaan we onze doelgroep uitbreiden naar alle groen gemarkeerde landen op de afbeelding hiernaast.

Communicatie

De taal die we spreken is een zeer belangrijk instrument om iets te kunnen presenteren. Daarom hebben we onze website vertaald in het Engels en in het Duits, en werken we onze content ook in deze talen steeds bij. Bovendien zullen we onze website later nog vertalen naar het Frans. Dit verlaagt de drempel om een bestelling te plaatsen op onze website.

Engels

Meer dan 95 miljoen mensen in Europa beheersen de Engelse taal goed. Bovendien is het de gebruikelijke taal in de IT-wereld. Om deze doelgroep te kunnen overtuigen van onze producten en services, maken we alle content op deze site beschikbaar in het Engels. Vanaf midden oktober kunnen klanten die de Engelse taal prefereren bij ons terecht op configurelaptop.eu.

Duits

In Europa is het Duits zelfs populairder dan het Engels, gelet op het aantal sprekers. Met meer dan 118 miljoen mensen, verdeeld over met name Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België is het de taal van het hart van de Europese Unie. Vanaf begin november bedienen we Duitstalige klanten middels het domein laptopzusammenstellen.com.

Landen waar we naar leveren NovaCustom

Hoe zit het met de garantie op mijn product?

Geen zorgen! Deze blijft gewoon geldig. Onze merk- en naamaanpassing is alleen bedoeld om ons product over de grens ook te kunnen presenteren. Indien je vragen of opmerkingen hebt over de aanpassing van onze presentatienaam, gelieve contact met ons op te nemen.