Clevo laptop - OEM notebook fabrikant uit Taiwan

Clevo is een OEM en ODM-laptopfabrikant uit Taiwan die begonnen is met het exclusief produceren van laptops in 1990. Een Clevo laptop is alom bekent voor de high-end en low-end gaming series. Echter, bieden ze een breed scala van diensten aanzoals oplossingen voor mobiele gaming, videobewerking en zakelijke toepassingen. Clevo CO. verkoopt producten in meer dan 50 landen en hebben servicecentra in de VS, Duitsland, Groot-Brittannië, China en Taiwan.

Ze produceren en verkopen laptops onder hun eigen merk Clevo. Daarnaast verkopen ze ook barebone laptops aan andere OEM’s die notebooks op maat voor klanten bouwenVoorbeelden van OEM’s die voortbouwen op een Clevo chassis zijn; 

  • System76,
  • Sager,
  • Schenker,
  • BTO,
  • XNB.

Waarom Clevo laptop kopen?

Clevo laptop is betaalbaar en goedkoop

Clevo laptops zijn betaalbaar

Een laptop van het merk Clevo is vaak goedkoper dan een laptop van bekende merken als; Dell en Toshiba. Clevo laptops zijn goedkoop omdat je de keuze hebt om een laptop samen te stellen zonder voorgeïnstalleerd besturingssysteem. Hierdoor worden kosten voor Microsoft Windows bespaard.

Tevens zijn Clevo notebooks, barebone laptops en kun je ze configureren met verschillende hardware. Jij beslist dan ook welk merk en hardware component gebruikt wordt.

Configureer een custom Clevo laptop

Naar eigen wens te configureren

Clevo laptops zijn zelf te configureren. Hierdoor kun jij je notebook naar eigen wens samenstellen. Heb je liever een laptop met Linux in plaats van Windows en/of installeer jij je graag besturingssysteem zelf, bepaal je liever zelf welke hardware componenten in je laptop werkzaam zijn of wil je een laptop zelf configureren naar gebruik? Dan is een Clevo laptop uitermate geschikt voor jou.

Bij ons heeft iedere klant, bij elke laptop de keus om een laptop te configureren zonder OS, met Windows of met één van de beschikbare Linuxdistributies of dual-boot. Kies uit; hard disks, solid state drives, memory, videokaarten, processors, WiFi- en bluetoothchips en meer.

Clevo laptops zijn betrouwbaar, snel en stevig

Clevo laptop is betrouwbaar en snel

Alle Clevo modellen zijn betrouwbaar en stevig. Clevo is altijd bezig met het verbeteren, verstevigen en optimaliseren van hun laptops. De snelheid is afhankelijk van je persoonlijke configuratie. Je kunt Clevo laptops zo snel mogelijk maken als je wilt, omdat jij degene bent die beslist welke hardware configuratie wordt gebruikt. Kies voor een snelle processor, genoeg geheugen en een PCIe Gen3 NVMe SSD voor extreem hoge lees- en schrijfsnelheden maar ook opstarttijden.

Op alle Clevo laptops die we leveren, zit standaard 2 jaar garantie en gratis 1 maand dode-pixelgarantie.*

SnaakSystems en Clevo Laptops

SnaakSystems is een Clevo reseller in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk. Wanneer een klant bij ons een Clevo laptop koopt, hebben ze recht op 2 jaar garantie via SnaakSystems. SnaakSystems handelt de RMA- en garantieprocedure kosteloos voor de klant af. Wanneer het Clevo Service Center niet in staat is om je laptop te repareren, zorgen we (in overleg met de klant) voor een vervangend apparaat.

Klanten van SnaakSystems kunnen heel makkelijk hun Clevo laptop aanmelden voor garantie op onze website. Je kunt daarvoor inloggen met je account op Mijn Account. Je kunt vervolgens per bestelling een RMA- of garantieaanvraag aanmaken. Hierna nemen we contact met je op over de eventuele afhandeling van de RMA- en garantieprocedure van je Clevo notebook.

Je kunt ook zelf een bij ons aangekochte Clevo laptop repareren of deze opsturen naar een service center in Europa. De kosten die gemaakt worden (denk aan verzending) zijn dan voor de klant zelf. Contactgegevens van deze Service Centers staan hieronder weergegeven.

Clevo laptop company logo

Clevo CO. Contactinformatie

Clevo Service Centers locaties wereldwijd

CLEVO CO. Hoofdkwartier Taiwan

Adres: No.129, Xingde Rd., Sanchong Dist., New Taipei City 241, Taiwan (R.O.C.)
Telefoon: 886-2-22789696
Website: http://www.clevo.com.tw
Mail: [email protected]

U.K. Contract Service Center

Adres: Unit 6 Suttons Business Park , Suttons Park Avenue , Earley , Reading, RG6 1AZ , UK
Telefoon: +44(0)1189269988
Fax: +44(0)1189662244
Mail: [email protected]

U.S.A. Contract Service Center

Adres: 837 S. Lawson Street City of Industry, CA 91748
Telefoon: +1-626-965-1989
Fax: +1-626-965-1407
Mail: [email protected]

Germany Contract Service Center 

Adres: Rochusstr.2 . 41352 Korschenbroich, Germany
Telefoon: +49-2161-998520
Fax: +49-2161-9985219
Mail: [email protected]