Laptop samenstellen

Is jouw laptop aan vervanging toe, maar kun je niet de juiste laptop vinden? Voldoen de standaard laptops niet aan jouw wensen of programmeer je jouw laptop liever zelf? In elk van deze gevallen is het zelf samenstellen van je laptop dé oplossing. Door namelijk zelf je laptop samen te stellen, is het helemaal aan jou om te bepalen hoe groot het scherm wordt, over welke software je laptop beschikt en hoeveel werkgeheugen de laptop krijgt.

Toont alle 9 resultaten

Zelf je ideale laptop samenstellen

Als je je eigen laptop wil samenstellen, is het goed om vooraf alvast een aantal zaken voor jezelf helder te hebben. Doordat alles namelijk mogelijk is, komen er vragen boven water waar je van tevoren niet over nagedacht hebt. Allereerst is het daarom goed om na te denken over het formaat van de laptop: wil je een klein scherm van 14 inch of juist een groot scherm van 17 inch? Daarnaast bevat elke laptop een grafische kaart, die allerlei grafische berekeningen uitvoert. Games die erg grafisch zijn, vereisen daarom een sterke videokaart. Iets om dus in je achterhoofd te houden bij het creëren van je custom laptop! Verder bepaal je zelf van welk materiaal de behuizing van je laptop gemaakt is, waarbij je kunt kiezen uit kunststof en metaal. Heb je tijdens het configureren vragen of kom je er bij het maken van al deze keuzes niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want onze experts denken graag met je mee.

De voordelen van een eigen laptop samenstellen bij NovaCustom

Het is misschien niet de meest gebruikelijke keuze om je eigen laptop samen te stellen, maar het kan je veel voordelen bieden ten opzichte van de aanschaf van een kant en klare laptop. Zelf een laptop bouwen geeft je in de eerste plaats de vrijheid om je laptop helemaal naar jouw hand te zetten, waarbij je geen concessies hoeft te doen op computerelementen die een fabrikant al voor je heeft bepaald. Omdat je de laptop zelf samenstelt, weet je zeker dat de configuratie die hebt gemaakt perfect bij jouw wensen aansluiten. Bovendien kan je op deze manier unieke configuraties maken, die bij andere fabrikanten niet leverbaar zijn. Bovendien kun je onderdelen van je laptop altijd aanpassen, als deze toch niet naar wens zijn. Alle elementen zijn immers apart van elkaar in de laptop gebouwd.

Eenvoudig een custom laptop online bestellen

Sta jij te popelen om je eigen laptop samen te stellen? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan! Online is het namelijk erg eenvoudig om de laptop te configureren, waarbij je in een keuzemenu kunt aangeven welke elementen in jouw laptop gebouwd moeten worden. Denk hierbij onder andere aan het maken van afwegingen voor het besturingssysteem, de grafische kaart, het werkgeheugen, de opslagcapaciteit, optische drivers en de software. Opnieuw geldt uiteraard dat je ons altijd kunt benaderen bij vragen over het maken van keuzes tijdens het configuratieproces.