BTW en belastingsinformatie

De prijzen op deze website zijn altijd inclusief btw voor EU-landen.

Btw-tarief

Het toepasselijke btw-tarief hangt af van het land van verzending.

Intra-EU levering (0% BTW)

Zakelijke klanten binnen de Europese Unie, maar buiten Nederland, kunnen btw-vrij bestellen. Houd er rekening mee dat wij je btw-nummer en verzendadres valideren. Ook moet het factuuradres hetzelfde zijn als het afleveradres. Als wij btw-fraude vermoeden, zullen wij de bestelling annuleren.

Buiten de EU (VK, VS, Zwitserland en andere landen): vanaf 500 EUR

Wij hanteren dezelfde verkoopprijzen wereldwijd vanaf 500 EUR. Dit betekent dat btw en andere belastingen en invoerheffingen zijn in de prijs inbegrepen voor bestellingen vanaf 500 EUR. Wij werken samen met UPS om de afdracht van btw en invoerrechten bij levering buiten de Europese Unie te regelen. Als er invoerkosten van toepassing zijn, zijn wij verantwoordelijk voor deze extra kosten. Dit betekent dat UPS jou geen importkosten in rekening brengt: het bedrag dat je ons overmaakt is het enige bedrag dat je betaalt om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

Buiten de EU (VK, VS, Zwitserland en andere landen): tot 500 EUR

Btw, invoerrechten en andere belastingen zijn niet inbegrepen in de prijs voor aankopen tot 500 EUR. Dit betekent dat UPS je extra btw, invoerrechten en behandelingskosten in rekening kan brengen. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van het verzendadres.