April Fool’s Actie: De hele maand april Gratis Windows 10

Dit is geen grap, bespaar €125! De hele maand april Gratis Windows 10!

Als je goed luistert, kun je het horen. De krakende hersenpannen van grapjassen over de hele wereld, om de meest geestige en komische grap voor 1 april te verzinnen. Wij van SnaakSystems stellen een lolletje zeer op prijs maar vinden dat we tussen de tsunami van grappen, iets wat serieus moeten doen.

Daarom is het de hele maand april: April Fool’s Month bij SnaakSystems. In april bieden we dertig dagen lang Windows 10 Home of Windows 10 Professional gratis aan, aan onze klanten. Daarmee kun je maar liefst € 125 voor een Windows licentie besparen en bijvoorbeeld kiezen voor een betere processor of videokaart.

Gratis Windows 10 April Fools maand

Hoe werkt deze actie?

Je kunt van deze actie gebruikmaken door een laptop of all-in-one pc uit ons assortiment te selecteren en deze naar eigen wens te configureren. Kies vervolgens bij besturingssysteem voor Windows 10 Pro of Home. Maak bijvoorbeeld de keuze voor Dual Boot. Je kunt dan kiezen voor een Windows 10 en een Linux besturingssysteem als: Ubuntu, Linuxmint of Debian. De keuze is aan jou!

De installatie van Windows en/of Linux kun je zelf, of door ons laten doen. Wanneer je ervoor kiest om je laptop of computer door ons te laten installeren en configureren, zullen wij dat uiterst zorgvuldig en volledig kosteloos uitvoeren.

Wanneer is de April Fool's actie geldig?

De Aprils Fool’s Month actie is alleen geldig bij aankoop van een laptop of pc. Maximaal één gratis Windows licentie per laptop of pc. Deze actie loopt vanaf 1 tot en met 30 april 2017.

Je bent een ‘Fool’ als je hier niet van profiteert!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *