Custom laptops. Op maat gemaakt.

Wij houden van Linux

Klanttevredenheid

Persoonlijke service


coreboot firmware-ontwikkeling

open-source coreboot firmware-ontwikkeling

NovaCustom investeert veel in de open-source coreboot firmware-ontwikkeling. Dit betekent dat we steeds meer van onze laptops zullen uitbrengen met dit BIOS/UEFI alternatief. coreboot is niet alleen open source, minimalistisch en met een focus op GNU/Linux besturingssystemen, de firmware maakt het ook mogelijk voor zowel ons als jou om het aan te passen en te optimaliseren naar jouw behoeften en wensen. Bovendien bieden wij 5 jaar beveiligingsupdates voor onze coreboot-laptops.


Echt op maat

Configureer uw laptop zelf. Kies het gewenste type en de hoeveelheid opslaggeheugen. Ook kunt u de processor en RAM module kiezen die perfect past. Zo kunt u iets unieks samenstellen dat door ons en u is gemaakt, bijvoorbeeld een laptop met 32 GB RAM, of zelfs een laptop met 64 GB RAM.

Andere voorbeelden van unieke configuraties zijn: laptop met 4 TB SSD, of zelfs een laptop met 8 TB SSD.

Besturingssysteem

Bijna alle laptopfabrikanten leveren hun laptops met Windows als besturingssysteem. Maar wat als u liever een laptop met Linux heeft, zoals Ubuntu, Debian of Fedora? NovaCustom is de juiste leverancier voor deze systemen. GNU/Linux besturingssystemen zijn bijna altijd gratis, veel minder vatbaar voor virussen dan Windows, en stabieler.

Wij leveren ook Dual-Boot laptops. Dual-Boot betekent dat er twee besturingssystemen naast elkaar staan. Bij het opstarten kiest u welk besturingssysteem u wilt starten.

Duurzaamheid

Wanneer u een nieuwe laptop koopt, moet u niet alleen kijken naar een goede prijs voor bepaalde hardware. Nog belangrijker is hoe duurzaam uw nieuwe laptop zal zijn. Daarom gebruiken we betere thermische pasta met een warmtegeleidingsvermogen van 16 W/mK, installeren we geen ongewenste software en bieden we reserveonderdelen voor 7 jaar na de aankoop.

Wij stellen vrijheid zeer op prijs. Daarom publiceren wij servicehandleidingen zodat u uw laptop kunt (en mag) onderhouden en upgraden. De garantie vervalt niet als u de laptop zelf openmaakt.

Lasergravure

Wij verzenden naar alle landen binnen de Europese Unie. Met onze graveermachine kunnen wij een verschillende toetsenbordindeling aanbieden. Dankzij deze machine kunnen wij de laptop nu op bestelling voorzien van de door u gewenste toetsenbordindeling.

Uw eigen logo op de laptopdeksel is nu ook mogelijk. Indien gewenst implementeren wij ook uw eigen logo bij het opstarten van de computer.

3 jaar garantie

Waar de meeste laptopfabrikanten slechts twee jaar garantie geven, biedt NovaCustom maar liefst 3 jaar garantie. Dankzij individuele kwaliteitstesten bij elke bestelling, bent u verzekerd van een goed werkend systeem.

Wij garanderen ook een snelle garantieafhandeling, binnen 5 werkdagen. In het zeldzame geval van een defect, hoeft u niet lang te wachten voordat de reparatie is voltooid!

Europese Unie

Wij bieden alle inwoners van de EU dezelfde service en prijzen. Bovendien rekenen we geen verzendingskosten aan binnen de EU, en gebruiken we een betrouwbare pakketvervoerder met een sterk netwerk in heel Europa: UPS.

Hoewel we in Nederland gevestigd zijn, richten we ons op de hele Europese Unie. Daarom bieden wij onze diensten ook aan in het Engels, Duits en Frans.

De nieuwste laptops

SchermgrootteBehuizingmateriaalProcessor


Grafische chip

Thunderbolt


Optical Disc Drive